Monday, February 25, 2013

Sugar!

Oli tarkoitus esitellä nämä ostamani kengät aikaisemmin, mutta viime viikolla vapaa-aikaa oli niin vähän, että postaus jäi tekemättä. Isäntäperheen keskimmäinen lapsi oli kuumeessa koko viikon ja minä hoidin häntä päivät kotona. Tämä alku vuosi on kyllä ollut yhtä sairastelua, tuntuu että joka viikko joku lapsista on kipeänä ja minä joudun tekemään pitkää päivää sen takia.. Mutta onneksi talvi on täällä jo loppusuoralla ja ilmojen lämmetessä varmasti sairastelukin vähenee! :)

Perjantaina kaksi viikkoa sitten olin kielikurssin jälkeen raahautumassa bussipysäkille ja kulkiessani erään kaupan näyteikkunan ohi näin kahdet aivan iiiihanat saappaat. Saappaiden vieressä oli vieläpä ALE-kyltti, joten pakkohan se oli poiketa putiikin sisällä katsomassa paljonko kengillä olisi alen jälkeen hintaa. Olin monesti aikaisemmin vain ihaillut liikkeen näyteikkunaa, mutta en koskaan ollut raaskinut mennä sisälle, sillä putiikissa myytävät tuotteet eivät olleet ihan siitä halvimmasta päästä.. Mutta onneksi alet on keksitty ja tällaisille pienituloisillekin tarjoutuu joskus mahdollisuus hankkia jotain sellaista, mihin normaalisti ei olisi varaa.
  Kuvitelkaa sitä onnea ja riemua kun sain kaupassa selville, että molemmat himoitsemani saappaat olivat 92%-alennuksessa! Alkuperäinen hinta oli hirmuiset 200 euroa, mutta nyt vain naurettavat 15 euroa!! En paljon tuhlannut aikaa miettimiseen, vaan ostin toiset saappaista heti (toisista oli koko 36 loppu :P). Ostamani saappaat ovat sellaiset tennarimalliset ja edessä olevan kuvion takia kengät muistuttavat ihan Ed Hardyn kenkiä. Saappaissa on teksti "Viva la Sugar!", mikä on mielestäni hauska, sillä olen hirveän perso kaikelle makealle, siis oikea sokerihiiri. :D Siis eläköön sokeri!


Ja otsikon innoittamana laitan tähän System of a Downin samannimisen biisin. Rakastan tätä bändiä, olin niin onnessani kun sain selville, että bändi esiintyy tänä kesänä Mikkelin Jurassic Rockissa! Arvatkaapa kenellä on jo liput hankittuna. ;) Missasin bändin parin vuoden takaisen Provinssin keikan, joten nyt ostin liput heti kun ne myyntiin tulivat. En malta odottaa, toivottavasti on huippu keikka luvassa. :)

2 comments:

  1. Ohhoh, jopas on huikeet alet ollu! :O Mikäs siinä, oispa täälläkin nuin isoja alennuksia. ^^

    ReplyDelete