Principesse

Toissa päivänä hoidokkilasteni leluja siivotessani löysin kirjahyllystä ihanan prinsessasatukirjan. Rakastan satuja (etenkin prinsessoista kertovia) ja kirjan kuvitus on mielestäni aivan ihana! Yritän lukea italiankielisiä lastenkirjoja joka viikko, jotta kielitaito karttuisi ja lastenkirjoissa teksti on sen verran simppeliä, että sitä on helppo ymmärtää. :) 
  Otin muutaman kuvan kirjasta, joka alkuperäiseltä nimeltään on The Secret Life of Princesses, kirjoittaja Virginie Hanna ja kuvittajana Cathy Delanssay. 



Prinsessa Ruusunen

Tuhkimo

Tähkäpää

Oma satusuosikkini, Kaunotar ja Hirviö

Lumikki

Ai niin, tänään on Venetsian karnevaalit, joten suunnistan kohta sinne päin, eihän niitä passaa missata! Olin unohtanut asian kokonaan, ja aamupalapöydässä host-äiti kysyi, että etkö ole menossa tänään Venetsiaan, tänään on karnevaalipäivä. Damn, miten meinasin unohtaa, olen sentään odottanut jo pitkään, että pääsisin näkemään Venetsian juhlahumua! Joten nyt suljen tämän koneen, valmistaudun ja lähden nauttimaan karnevaaleista koko sunnuntaipäivän ajaksi. Onneksi tänään on kaunis ilma, eilen satoi koko päivän kuin saavista kaatamalla. 

Hyvää sunnuntaita kaikille! Pistän sitten tännekin muutaman kuvan karnevaaleista! ;)

Tässä pari linkkiä, jos karnevaalit kiinnostaa klik ja klik

Kommentit

  1. Todella ihana kirja <3 Ja vau, mitkä kuvitukset! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti tuo kirja, ja tosiaan ihanat kuvitukset! :)

    VastaaPoista
  3. Jos saan joskus tyttölapsen niin hommaan sille sitte tollasia nättejä prinsessakirjoja, joita voi sitte itekki ihastella! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti