Thursday, February 14, 2013

Like St. Valentine

En ole koskaan pahemmin ystävänpäivää juhlinut, ala-asteella annettiin jotain pieniä ystävänpäivään liittyviä lahjoja kavereiden kesken, mutta nyt vanhemmiten ei mitään erikoista. Monet vihaavat ystävänpäivää sydänöverien ja vaaleanpunaisuuden takia, eräs ystäväni taasen ihmettelee, että miksi vuodessa pitäisi muka olla vain yksi päivä, jolloin ystävää tai rakastettua pitäisi vaalia, entäs sitten ne muut 364 päivää? :D Minä en ajattele ystävänpäivää siten, minusta se on hieno idea juhlia kerran vuodessa ystävyyttä ja rakkautta, eikä se tarkoita, että kaikkina vuoden muina päivinä läheisiä ihmisiä saa kohdella miten lystää. Mistä en ystävänpäivässä pidä, on sen kaupallisuudesta. Kaupat pursuavat kaikkea mahdollista ja mahdotonta sydänkrääsää ja ihmiset aivopestään ajattelemaan, että jos et nyt vähintään tuota jättimäistä sydänsuklaarasiaa tai pehmonallea sille rakkaallesi tai bestiksellesi kiikuta niin olet huono kumppani tai ystävä. Ei näin!! Tai no, jokainen tyylillään, mutta itse ainakin olisin jo ihan ikionnellinen, jos rakkaani ojentaisi minulle kauniin kukkasen, vaikka kliseiseltähän se kuulostaakin. Tai jos hyvä ystäväni antaisi minulle askartelemansa kortin, täynnä ajatuksella kirjoitettua tekstiä ja menisimme vaikkapa kivaan kahvioon syömään suklaakakkua juhlistaen kaikkia yhdessä vietettyjä hetkiämme. :)

Sen sijaan, että toivottaisin teille pelkästään hyvää ystävänpäivää, toivon, että saatte nauttia ystävyydestä ja rakkaudesta vuoden jokaisena päivänä! (ihanan siirappista, eikös..)

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 
Happy Valentine's day everyone! :)


Picture from here 

Pakko oli tuo Himin biisi ihan nimensä takia tänne laittaa, mutta tässä vielä muutama rakkauslaulu, joista pidän ja joilla on minulla jokin erityinen merkitys:
Come with me where the magic is,
There's more than light we could share
We could join the sun and moon if you want to

Be my lifeline for this lifetime
Suffer in pleasure forever and ever
I'd like to see how the walls around your heart will fall apart..
Stop resisting, let the light in
Suffer in pleasure forever and ever
..for this one lifetime
Look into my eyes and you'll see I'm the only one
You've captured my love, stolen my heart
Changed my life
Every time you make a move
You destroy my mind
And the way you touch
I lose control and shiver deep inside
You take my breath away


Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

No comments:

Post a Comment