Sunday, February 10, 2013

In your presence my heart feels no shame

Eilen minulla oli tarkoitus mennä käymään Venetsiassa kaverini kanssa, mutta valitettavasti hänelle nousi kuume, joten lähtö suureksi harmikseni peruuntui. Vietin sitten rennon päivän keskustassa pörräillen, oli kyllä ihana ilma! Ulkoilutin ensimmäistä kertaa uutta takkiani, jonka ostin viime viikolla alennuksesta (alkuperäinen hinta 70e, nyt 15e!!). Takissa on olkapäillä ja kauluksessa pieniä niittejä ja vetoketju on hauskasti sivulla. Luulin, että minun pitää suosiolla jättää takki naulakkoon vielä ainakin kuukaudeksi, mutta eilen oli niin aurinkoisen ja keväisen tuntuista, että päätin vetäistä uutukaiseni ylleni. Takki on vuoriton, joten laitoin alle lämpimän villapaidan, etten illemmalla paleltuisi. Kaikki toppatakkeihinsa verhoutuneet italialaiset katsoivat minua kaupungilla kuin hullua. :D
  Värjäsin eilen hiukseni sellaisella jännällä sinimustasävyisellä värillä. Tietenkään se väri ei nyt näy näissä kuvissa kun muokkasin ne mustavalkoisiksi. :D Ja hiukseni eivät ole noin lyhyet, laitoin ne letille . ;) Värjätessä onnistuin sotkemaan kylpyhuoneeni valkoisen kaapin oven, nyt siinä on tummansinisiä tahroja, mitähän se host-äiti siitä sanoo kun huomaa.. Äiti suositteli laittamaan tahrojen päälle hammastahnaa, ja laitoinkin paksun kerroksen, jonka annoin vaikuttaa muutaman tunnin. Suurin osa tahroista lähti pois kun hammastahnan jälkeen hinkkasin kaapinovea kynsilakanpoistoaineella. Jos ei muu auta niin ostan valkoista kynsilakkaa ja peitän loput tahrat sillä. :D


Eilen kaupungilla pyöriessäni minulle iski kamala jäätelöhimo ja kaverini ehdotti, että poiketaan läheiseen mäkkäriin. Tulipa sitten testattua, että onko McFlurry-jäätelö Italiassa parempaa kuin Suomessa. Ei se sen ihmeellisempää ollut, mutta täältä tietääkseni löytyy vähän eri makuja kuin Suomessa. Oli kyllä toivottavasti viimeinen kerta kun rahani tuhlaan mäkkärin keskinkertaiseen jäätelöön, kun täältä kuitenkin melkein joka kadulta löytyy jäätelöbaareja, joista saa taivaallista italialaista käsintehtyä jäätelöä. Se on maailman parasta!
  Ja tästä jäätelön jumaloinnista voimmekin siirtyä iloisiin uutisiin. Ostin nimittäin eilen uudet kengät! Nämä kaunokaiset olivat alennuksessa ja pulitin niistä vain viisi euroa. <3 Olisitte nähneet ilmeeni, kun  löysin kenkäkaupasta hyllyn, jossa luki "Kaikki kenkäparit 5e", leukani loksahti varmaan maahan asti. On kyllä suoranainen ihme, että kiikutin kassalle vain nämä yhdet parit..
  Tätä ostamaani mallia löytyi tummansinisenä ja sammaleenvihreänä, olisin halunnut siniset, mutta omaa kokoani ei ollut, joten otin sitten vihreät. Kuvissa nämä näyttävät kyllä sinisiltä. :D Ajattelin vaihtaa nuo kengännauhat mustiin satiininauhoihin kunhan sellaista löydän jostain.
I looove this song <3


2 comments:

  1. Ihanat nuo kengät! ♥ Sammaleenvihreä väri kuullostaa kyllä hyvältä, harmi että kuvissa kengät näyttävät sinisiltä. ;) Jännä kyllä, Sloveniassa myös kaikilla oli toppavaatteet jo nolla-asteilla, siellä sai aika hyvin katseita, kun tavallinen jakku päällä kulki, ja välillä takki aukikin kun oli niin lämmin. Suomessa oli nimittäin just ennen lähtöä parin viikon ajan kauheet pakkaset, niin siellä oli sit turhan kuuma, kun peräti yhtenä päivänä oli muutama aste pakkasta tammi-helmikuun aikana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä oon aina miettiny, että mitenhän italialaiset (tai muut lämpöön tottuneet) pukeutuis jos ne ois Suomessa pahimpien pakkasten aikaan. :D Mut toisaalta täällä on paljo kosteempi ilmasto ku Suomessa, joten parikin miinusastetta tuntuu jo tosi kylmältä..

      Delete