Tuesday, January 22, 2013

My first blog award!

Jee sain ensimmäisen blogitunnustukseni Graveyard Grotesque-blogia kirjoittavalta Nizurethilta, kiitoksia tästä! Palkinnon saajan on kerrottava viisi omituista tapaa itsestään ja jaettava palkinto eteenpäin 15 inspiroivalle blogille.
Kauhean vaikea näitä oli keksiä..


1. En pysty koskaan olemaan täysin paikoillaan. Jos vaikkapa istun, minun on pakko heiluttaa samalla toista jalkaani tai hipellellä kaulakoruani. Yleensä neulon aina televisiota katsoessani, en jaksa vain istua ja katsoa ilman että kädet tekevät jotain. :D 

2. Puhun itselleni yksin ollessani, tai sitten lemmikeilleni. Saatan käydä itseni kanssa hyvinkin mielenkiintoisia keskusteluja. 

3. Lukiessani englanninkielistä kirjallisuutta tykkään lukea tekstiä ääneen, sillä englanti kuulostaa niin hienolta mielestäni. :D Ja italiankielisiä lehtiä luen kans ääneen, italia se varsinkin kuulostaa kauniilta. <3

4. Juon monta kuppia teetä päivässä ja monesti jätän teen keittiöön hautumaan, lähden toiseen huoneeseen ja muistan tunnin päästä, että olin valmistamassa teetä. Tätä tapahtuu melkein joka päivä, en ymmärrä miten voin AINA unohtaa sen teekupin keittiöön..

5. Tietokoneella tai pleikkarilla pelatessani puhun koko ajan pelihahmolleni ja kommentoin sen tekemisiä. Jos hahmo esim. tippuu korkealta ja kuolee, haukun sitä idiootiksi, vaikka itsehän minä sitä hahmoa ohjaan. :D Myös televisiota katsoessani kommentoin koko ajan. "Miksi sinä idiootti menet sinne, se murhaaja on siellä!!!"


Tämä palkinto on pyörinyt niin useassa blogissa viime aikoina, joten en jaa tätä kellekään. Mielestäni kaikki lukemani blogit ovat todella inspiroivia! :)

No comments:

Post a Comment