Monday, January 21, 2013

I am the villain


Olen pitänyt vähän taukoa bloggaamisesta, ja se harmittaa, sillä minulla olisi vaikka kuinka paljon postausideoita! Totuus vaan on, että edelliset kaksi viikkoa eivät ole olleet minulle kovin helppoja, elämä on niin sanotusti potkinut päähän ja nytkin tuntuu siltä, että seuraavat viikot eivät tule olemaan helppoja minulle. On se jännää, miten nopeasti asiat voivat muuttua hyvästä huonoon, ennen tätä "masis"-vaihetta olin niin onnellinen, en muistakaan, milloin olisin ollut niin onnellinen. Ja sitten BÄNG ja kaikki meni päin helvettiä. Ja kaikki on minun syytäni.

Anteeksi angstaamisestani, mutta tunsin vain hirmuista tarvetta avautua, kirjoittaminen on aina ollut minulle todella terapeuttista, se auttaa minua käsittelemään vaikeita ja tuskallisia asioita. Mutta jotta koko postaus ei menisi pelkäksi angstaamiseksi, esittelen tässä viime aikaisia ostoksiani. Voin todeta, että köyhällä ei ole kivaa olla joulun jälkeen Italiassa, jolloin kaikki putiikit mainostavat alennusmyyntejään ja kaikkialta löytyisi ihania juttuja edullisesti(kin). Olisin hamstrannut vaikka mitä itselleni, jos rahatilanne olisi sen sallinut, mutta onneksi sain sentään jotain kivaa hankittua pikkusummalla. :)

Tally Weijl-putiikista löysin ihanan lämpimän mustan puseron hintaan 4,95e. Yleensä pidän talvitakin alla hupparia, mutta nykyisen huputtoman talvitakin kanssa hupparit eivät oikein sovi, joten lämpimiä villapaitoja tarvitaan. Alkuperäinen hinta tälle paidalle taisi olla yli 20e, elikkäs aika hyvä löytö. :)
  H&M:ltä ostin ihan perustopin violetilla värillä, tykkään pitää paljon toppeja ja ne ovat paras vaatevalinta tulevan kevään ja kesän kuumuuteen. Topilla oli hintaa 4,95e.


Shirt from Tally Weijl, top from H&M


Samaan syssyyn topin kanssa ostin kauan himoitsemani tyllimekon, jolla oli hintaa enää 10e. Alelaarissa oli enää muutamia kappaleita tätä mallia ja onneksi löytyi yksi omaa kokoani! :) Tämä mekko on tämän hetkinen ykkösbilemekkoni, tykkään käyttää sen kanssa kapeata vyötä.


Dress from H&M


Viime perjantaina minulla ei ollut tarkoitus ostaa yhtään mitään, kunhan vain kulutin vapaa-aikaani kierrellen keskustaa ja ihastellen putiikkien näyteikkunoita. Mutta sitten kuljin Disney-kaupan ohi, enkä malttanut olla pistäytymättä kaupan sisällä, pakkohan sitä oli käydä tarkistamassa, jos jotain ihanaa sattuisi löytymään alennuksesta... Ja tietenkin sieltä löytyi jotain ihanaa, jotain jota olin jo ihastellut viime vuoden puolella, mutta en raskinut korkean hinnan takia ostaa. Ja nyt se löytyi alehyllystä, ihan törkeän edullisesti. En kauan harkinnut asiaa, vaan kiikutin tuotteen heti kassalle ja ostin sen lisäksi ihanan Frankenweenie-kestokassin.Mitäs sisältä löytyykään..?
IHANA LAUKKU koristettuna Disney-pahisten naamoilla! Ja arvatkaapa paljonko pulitin tästä? NELJÄ euroa. :D Alkuperäinen hinta 40 euroa..


English translation:

I have kept a little break from blogging and it's a shame because I have so many good ideas that I could write here! Truth is that I'm just having a bit rough time in my life. It's so funny how fast can things change from good to bad..
  But enough about my misery and let's talk about shopping! I can tell you that it's not nice to be poor and live in Italy, especially after Christmas when there's the sales. If I was a rich girl I would buy so many things right now! But at least my money situtation allowed me to get some nice things for myself. :)
  From Tally Weijl I found nice black sweater for 4,95e, original price was over 20e if I remember right. I like to wear sweaters under my wintercoat, they are so warm. From H&M I bought a basic violet colored top which was also 4,95e.
  With the top I also bought a nice black dress that I had lusted for a while and now it was only 10e! Right now it's my number one partydress. ;)
  Last Friday I had no intensions to buy anything, I was just spending my freetime by admiring the shop windows. But then I arrived to Disney shop and I had to go inside to check the sales. What a miracle, I found something so nice and so cheap! It was something that I had wanted ever since I saw it first time in the shop, but in that time it was too expensive. May I present: my new lovely bag!! I paid for it 4 euros and originally it was 40 euros. :D             4 comments:

  1. Uskomaton löytö tuo laukku! :O Ihmeen halpa, ja niin hieno! ♥ Kivoja ostoksia muutkin, tuo toppi on kauniin värinen, mätsää aika hyvin laukkuun. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo piti monta kertaa kaupassa silmiä siristää ku katoin laukun hintalappua, yleensä Disney-kaupassa joutuu pulittamaan aika isoja summia ja nyt sitte löytyki jotain noin ihanaa niin edullisesti :D

      Delete