Saturday, December 8, 2012

I wish I had...

Ajattelin tehdä pienen joululahjatoivelistan. (Vink vink sukulaiset ja muut) ;) Olisi minulla vaikka kuinka monta miljoonaa toivetta, mutta ajattelin laittaa tänne vain sellaisia suhteellisen realistista vaihtoehtoja, en mitään sadan euron hörsylämekkoja. :D Mutta joo, olen kyllä ikionnellinen jouluaattona, vaikka en mitään näistä saisikaan, sillä paras joululahja on päästä Suomeen viettämään joulua läheisten kanssa. <3


1. Restylen ihana ruusulaukku
   Olen kuolannut tätä laukkua jo vaikka kuinka kauan, se on TÄYDELLINEN. Olen Italiassa asuessani ostanut kaksi laukkua ja jo nyt kummankin laukun saumat ovat ratkeamispisteessä.. Joo tiedän, että moni on sanonut Restylen laadun olevan vähän sitä sun tätä, MUTTA tämä laukku on täydellinen. Piste.

Laukku löytyy esim. täältä ja täältä. ;)2. Johanna Pohjanmiehen Korsetti!-kirja
  Opiskellessani artesaaniksi emme koulussa tehneet yhden yhtä korsettia (se koulu oli ihan tyhmä :P), joten olisi kiva omistaa tällainen opas ja kartuttaa omia tietojaan korseteista ja niiden valmistamisesta. Tietty myös jokin pukuhistoriaan liittyvä kirja kelpaa. ;)3. Seppälän yövaatesetti
  Näin tämän söpön yövaatteen Seppälän nettikaupassa, tällainen olisi kiva. <3
Tarkempi kuva täältä.


4.  Lämpimät sukkahousut & alusvaatteita
  Yleensä käytän aina hameita tai mekkoja, joten talvella lämpimät sukkahousut ovat tervetulleita. Mieluiten ihan perusmustat sukkahousut, jotta niitä voi käyttää asun kuin asun kanssa. Ja alusvaatteita ei voi koskaan olla liikaa. :)


5. H&M:n rusettimekko
  Näin tämän Padovan liikkeessä jonkin aikaa sitten, mutta tänään samaisessa liikkeessä käydessäni en löytänyt tätä mekkoa enää mistään. :( Ehkäpä Suomesta vielä löytyisi jostain liikkeestä. :)

Rusettimekko (koko 38-40),  löytyy täältä

No comments:

Post a Comment