Tears of Autumn Rain

Heh edellisestä päivityksestä onkin jo aikaa! Minulla olisi monta postausaihetta mielessä, mutta en ole saanut itseäni keskittymään niiden tekemiseen... olen vain nauttinut Italiasta ja sen syksystä. :) Vaikka rakastan monesta syystä Suomen syksyä ja talvea, yksi asia Italian syksyssä/talvessa päihittää rakkaan kotimaan, nimittäin valon määrä. Täällä on niin ihanaa herätä aamulla ja huomata, että on valoisaa, se vaikuttaa kummasti mielialaan. Hassua, vaikka täällä syksy ja talvi on niin erilaisia kuin Suomessa, huomaan käyttäytyväni ihan samalla tavalla täällä kuin Suomessakin. Ilman viilentyessä olen aina tuntenut suurta rakkautta sänkyäni kohtaan ja voisin viettää suurimman osan kylmenevästä syksystä peittoon kääriytyneenä ja vaikka täällä syksy on suomalaiselle lämmin, huomaan silti viettäväni paljon aikaa vaakatasossa. :D

Olen (ainakin yrittänyt) olla shoppailulakossa, jotta saisin säästettyä lentolippuihin Suomeen, tarkoitus olisi mennä jouluksi kotiin. Pari hankintaa on kuitenkin tullut tehtyä ja voih olisin varmasti jo ostanut tusinan mekkoja ja hameita ja kenkiä jos en olisi pysynyt näin lujana rahan kulutuksen suhteen. Monesti syksyllä kauppaan tulee ne vuoden ihanimmat vaatteet, toisin kuin keväällä ja kesällä jolloin suuresti vihaamani pastellivärit ja muut ovat niin in. Yleensä en ole pahemmin pitänyt H&M:stä, mutta tietenkin juuri NYT kun en saisi ostaa mitään niin liikkeestä löytyy vaikka mitä ihanaa pitsiunelmaa..Aargh niin minun tuuria.
 Viime viikolla minulle iski heikko hetki ja oli ihan pakko (siis oikeasti!! :D) käydä hakemassa henkkamaukalta eräs ihana pitsimekko, jota olin kuolannut jo jonkin aikaa ja tiesin, että se ei siellä enää kauan olisi. Viime viikon lauantaina olimme menossa yökerhoon ja halusin jotain uutta päälleni, joten toiveikkaana riensin kauppaan ja suureksi onnekseni omaa kokoani oli jäljellä vielä yksi kappale ja hintakaan ei ollut paha. Nyt olen käyttänyt tätä mekkoa jo kahdesti yöelämässä ja syksyiseen arkeenkin se on ihan passeli, laitan vaan jonkin kivan pitkähihaisen paidan mekon päälle. Mekkoa on helppo asustaa tilanteen mukaan ja yleensä käytän sen kanssa vyötä saadakseni siitä vartalonmyötäisemmän. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä kesällä!



Tässä jonkin aikaa sitten keskustassa ollessani löysin aika kivan vaatekaupan, jossa kaikki tuotteet olivat -70%. Taas minun tuuria, jos rahatilanne olisi sallinut, olisin lähtenyt kaupasta useamman vaatekassin kanssa. :D Ilman alennusta suurin osa tuotteista olisi ollut aika kalliita, esim. monet paidat olivat 50 euroa tai enemmän, mutta ihan kohtuu hintaisia alennuksen jälkeen. Kokeilin muutamaa paitaa ja ihastuin erääseen rusettipaitaan, jolle alennuksen jälkeen jäi vain 10 euroa. Paidassa on kivoja yksityiskohtia, kuten suuri rusettiprintti edessä ja pitsihihat ja paidan sivuilla on hauskat rypytykset. :)

Kuvasta ei saa selvää, mutta hihat ovat pitsiä. :)


Loppuun vielä hieman syysaiheinen biisi. Tykkään todella paljon Eternal Tears of Sorrowista (älkää antako nimen hämätä..) ja tämä Children of the Dark Waters-albumi on ollut pysyvästi kuuntelussa sen jälkeen kun levyn ostin pari vuotta sitten. Pidän metallimusiikista yhdistettynä haikeisiin säveliin ja örinälauluun, syksy on parasta aikaa melankolisen musiikin kuunteluun. <3 

"Let me feel your pain, tears of autumn rain
Words of blood on the shore: "There is light no more"
Freezing gale of the night, silenced the stream of life
Lay us down to sleep on the crimson leaves"



Kommentit