Monday, November 26, 2012

Baroque dream

Ostinpas tässä viime viikolla uuden talvitakin! <3 Olin ajatellut tilata EMP:ltä jonkin pitkän takin, koska luulin että en löytäisi paikallisista vaatekaupoista omaan tyyliini sopivaa takkia. Nooo, viime tiistaina kielikurssin jälkeen pyörin keskustassa kaverini kanssa yrittäen epätoivoisesti etsiä joululahjoja, minkä jälkeen lähdin tyhjin käsin kotia kohti. Matkalla poikkesin italialaisessa OVS-vaateliikkeessä, ja siellä se oli odottamassa minua. Ihana takki. <3 
  Ensin rakastuin takin kankaaseen, se sai minut sovittamaan takkia. Jos kangas olisi ollut tavallista mustaa takkikangasta, en varmaan olisi heti rientänyt sovituskoppiin vaatteen kanssa. Aluksi en ollut varma, olisiko takin malli sopiva minulle, sillä yleensä käytän talvisin pitkää takkia ja tämä takki on niin sanottua puolipitkää mallia. Ja toiseksi, takissa on aika muhkea tekoturkiskaulus ja -rannekkeet, enkä yleensä pidä "karvakankaasta" (varsinkaan jos se olisi aitoa turkista :P). Sovitettuani takkia ihastuin siihen täysin, vaikka se on hieman erilainen mihin olen tottunut. Toivottavasti tällä tarkenee Suomessakin. ;)

Otin varmaan miljoona kuvaa takistani eikä mikään niistä ollut kauhean laadukas. En saanut yhtään hyvää kuvaa, missä takin ihana kangas olisi näkynyt takin ollessa päälläni. Juuh, en omista kameraa, vaan kaikki ottamani kuvat on otettu kännykällä. Pitää toivoa joulupukilta hyvä kamera lahjaksi! Sitten saisin vähän laadukkaampia kuvia tänne blogiin. :PI love this fabric of my new coat! <3

Coat from OVS


Jokin päivä sitten odottelin keskustassa, että isäntäperheeni vanhin lapsi pääsisi koulusta. Päätin aikaa tappaakseni käväistä 1e-kaupassa, eli kaikki siellä maksaa yhden euron. Voitte uskoa miten laadukasta tavaraa sieltä löytyykään. :D Löysin kuitenkin ihan kivan pikku maljakon vaimikäsenytonkaan, johon ajattelin laittaa kaikki meikkisiveltimeni yms, niin ne olisivat aina esillä ja käytettävissä kylpyhuoneessani. En ole muuten jaksanut sisustaa omaa kylpyhuonettani tai makuuhuonettani, pitäisi varmaan ostaa jotain kivoja julisteita koristeeksi. 
  Tällä hetkellä kylpyhuoneeni on remontissa (italialaiset ei oikeesti osaa rakentaa kunnon kylpyhuoneita tai yleensäkään mitään putkijuttuja, aina tuntuu kotona olevan jokin viemäri tukossa tai jotain :D), joten käyn siellä vain meikkaamassa ja laittamassa tukkaa. Onneksi isäntäperheeni talossa on yhteensä neljä kylpyhuonetta, joista perhe käyttää vain kahta, joten tällä hetkellä käytän sitten sitä neljättä kylpyhuonetta, jossa muuten sattuu olemaan talon ainoa amme. ;) Mutta kyllä minä silti kaipaan sitä omaa kylpyhuonettani..


Toivottavasti tästä ei tule liian sekava postaus, tuntuu koko ajan, että ajatuksen hyppii miten sattuu. :D Mutta joo, ostin viime viikolla kirkaanpunaisen hiusvärin, toivottavasti värjäys onnistuu.. Kävin syyskuussa värjäämässä hiukseni puna-mustaksi (pohja musta ja punaiset raidat) ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Nyt kuitenkin punaiset raidat näyttävät ihan öklön oransseilta ja juurikasvu on hirveä. Mietin ensin, iskenkö päähäni sen tutun ja turvallisen mustan värin, mutta sitten saisin sanoa hyvästit raidoille. Tämän takia ostin sitten punaisen värin, mutta en tiedä ollenkaan mitä tästä tulee, sillä suurin osa hiuksistani on tällä hetkellä mustat, mutta toivon, että väri tarttuu ainakin raitoihini.  Jos lopputulos on hirveä, minun täytyy juosta kauppaan ostamaan mustaa väriä, sillä saa kivasti värikokeilut peittoon. :D

My new haircolor, I hope it looks good on me!

Tajusin, että en ole tämän blogin puolella hirveästi näyttänyt kuvia asuinkaupungistani tai Italiasta yleensäkään, kaikki kuvat olen tainnut laittaa matkablogiini. Voisin nyt tänne laittaa muutaman viikonloppuna otetun kuvan. :)
  Keskustaan ilmestyi viime viikolla kivoja pikku kojuja, täynnä kaikenlaisia käsintehtyjä, Italiassa valmistettuja tavaroita ja ruokia. Yhdestä kojusta löytyi käsintehtyä saippuaa, toisesta laukkuja, eräästä tossuja ja yhdestä perinteisiä italialaisia ruokia. Suosikkikojuni olivat kuitenkin suklaakojut, joita oli monta monituista ja kaikki täynnä suklaaihanuuksia. <3 Eräässä kojussa oli aivan mielettämän suloisia suklaakenkiä ja laukkuja, harmi vaan, että maksoivat niin paljon, että en raaskinut ostaa..

Noi korkkarit on niin sulosia! <3
These all are made of chocolate, I just love thouse high heel shoes!

Omnomnom <3

Padovan keskustaa

Joulupuu on rakennettu lallaaa

Piazza dei Signori, täältä saa Padovan parhaat jäätelöt <3

English translation:

I bought a new winter coat last week. :) I wanted to order a coat from the Internet, but then I found a perfect one from the local OVS store. I just love the fabric of this coat, it's so beautiful. <3 It was so difficult to take a good picture of this coat, I don't own a camera so I always take pictures with my phone. I think I have to ask a good camera from the Santa Claus. ;)

I also bought red haircolour, I really want to color my hair soon. I went to a hairdresser two months ago and they colored my hair to black and red (black hair with red stripes) and I really liked it. Now the red parts of my hair look like orange. :P 

I put also here some pictures that I took last weekend. The city centre is now full of cute little stalls that sell all kinds of handmade things (for example soup, bags, decoration things, Italian food etc.). My favourite ones are thouse where is sold chocolate. You can't imagine all the delicious chocolate things that you could find there! I loved the high heel shoes made of chocolate, it's a pity that they were so expensive that I didn't dare to buy one..


No comments:

Post a Comment