Thursday, October 4, 2012

Black boots and shiny stars

Joka tiistai kotini lähellä on street market kello yhteen asti aamupäivällä (en tiedä miten ton vääntäis suomeks, katumarketti kuulostaa tyhmältä :D). Olen käynyt siellä vain kerran aikaisemmin, mutta viime tiistaina kävin uudestaan. Host-äitini pyysi minua nimittäin ostamaan tarjouksessa olevat farkkuleggingsit (taijotainsinnepäin) itselleen ja samalla uusia tikettejä ratikkaa varten.( Hankin itselleni kuukausikortin, joka maksaa 37e ja sillä saa ajella ratikalla ja bussilla niin paljon kuin haluaa, mutta tarvitsin lippuja perheen vanhimmalle lapselle, jonka haen joka arkipäivä koulusta.) Street marketista löytyy aina kaikenlaista ihanaa yleensä hyvin edulliseen hintaan esim. kenkiä, laukkuja, vaatteita ja koruja, joten tällaiselle alituiseen shoppailuun taipuvalle se on oikea paratiisi. En käy tällaisissa paikoissa usein, koska haluaan säästää itseni liialliselta rahanmenetykseltä ja vaate/kenkäkaapin ylipursuamiselta (siis munhan vaatekaappi ei tällä hetkellä ole täysi :D).
  Mutta juu, tiistaina päätin käväistä katsomassa kojut läpi ja ainakin ostamassa ne host-äidin pyytämmät leggingsit ja ehkäpä jotain pientä myös itselleni. Ostin leggingsit sekä parit sukka- ja alushousut, jonka jälkeen halusin käydä läpi kenkäkojut, joita löytyi onneksi vain kaksi kappaletta. Olen jo pitemmän aikaa etsinyt itselleni sopivia kenkiä syys- ja talvikeleille, toin Suomesta mukanani vain balleriinat ja tennarit. Ensimmäisestä kenkäkojusta en löytänyt mitään ihmeellistä, mutta toisesta...

My new boots <3
No joo, tuossa kuvassa mun uutukaiset näyttää ihan kumisaappailta, mut sitä ne ei todellakaan oo. :D Jännää, että tykästyin näihin kenkiin, sillä rakastan ylikaiken sieviä ja naisellisia kenkiä, mutta toisaalta omistan myös kaksi paria äijämäisiä maihareita.. Ensin tykästyin näiden saappaiden ulkonäköön, mutta sovitettuani kenkiä huomasin, että hitsi, näillähän on hyvä KÄVELLÄ (mitä ei todellakaan voi sanoa kaikista omistamistani kengistä). Olen käyttänyt kenkiä heti ostamisen jälkeen joka päivä tällä viikolla ja ne tuntuvat niin hyvältä jalassa! On ihmeellistä, miten jotkut kengät antavat enemmän itsevarmuutta, ja nämä bootsit on juuri sellaiset. :)Kengissä on kahdenlaisia niittejä
Ai niin, unohdin aikaisemmin hehkuttaa uutta tukkaani, kävin kaksi viikkoa sitten parturissa. Ennen Italiaan lähtöä värjäsin hiukseni mustiksi ja kahden kuukauden jälkeen kaipasin uutta väriä päähäni (juurikasvu oli ihan törkeä). Halusin jotain uutta sen tutun ja turvallisen mustan sijaan, mutta ei mitään liian monimutkaista, sillä jouduin selittämään toiveeni kampaajalle italiaksi (ja italian taitoni ei vielä ole sillä tasolla, että voisin käydä syvällistä keskustelua hiuksista). Päädyin värjäyttämään hiukseni musta-punaiseksi, elikkä päällä on kirkkaanpunaisia raitoja ja alla mustaa. Tykkään todella paljon tästä väristä, en ymmärrä, miksi en ole aikaisemmin älynnyt tätä kokeilla! Yritin ottaa kuvia uudesta tukasta, mutta ainakin toistaiseksi en ole saanut yhtään julkaisukelpoista kuvaa, hiukseni näyttää kuvissa yksivärisiltä.. Mutta jos saan napattua hyvän kuvan niin pistän sen heti tänne blogiin. :)

P.S. Goodbye Anette, ei tuu ikävä!! P.P.S. Tarja on paras!!

English Translation:

There's a street market near my home every Tuesday and I went there this week. I bought new shoes! It's weird that I fell in love with these boots, because usually I love pretty and feminine shoes. But these boots look great and are very comfortable!

No comments:

Post a Comment