Saturday, September 1, 2012

Sally in my mug

(Tässä vähän vanhempi postaus (kirjoitin sen 21.7), minulla oli tarkoitus julkaista se ennen vuorille lähtöä, mutta jostain syystä en sitä onnistunut tekemään.. )

"En ole päivittänyt tätä blogia aikoihin! Ensinnäkin kerron heti alkuun, että tiistaina (17.7) lensin Italiaan ja aloitin au pair-vuoteni Paduassa. Luultavammin päivitän enemmän matkablogiani, mutta pitäähän minun tänne tulla ihkuttamaan kaikkia ihania Italian ostoksiani. <3 Rakastan Italiaa: kieli on ihana, kulttuuri on ihana, maisemat on ihania, kaikki on IHANAA. Ainoa asia, mistä en niin hirveämmin ole ollut innoissani on helle, mutta kyllä sen kestää kaiken tämän ihanuuden keskellä.
  Pääsin eilen käymään Padovan keskustassa, jonne pääsee helposti raitiovaunulla. Voisin käyttää koko päivän kauniiden rakennusten ihailuun, rakastan Italiassa sitä, että vanhojen kaupunkien keskustassa ollessa voi kuvitella itsensä menneisyyteen. Ja voi sitä ihanien putiikkien määrää, tällainen kenkä- ja laukkufriikki voi sanoa täällä rahoilleen hyvästit. :D
 Kävin aivan ihanassa kirjakaupassa, joka sijaitsi kauniissa vanhassa rakennuksessa. Nimensä mukaisesti kaupassa myytiin paljon kirjoja, suurin osa kaksikerroksisesta liikkeestä oli täynnä niitä. Yläkerrassa oli myös iso valikoima cd-levyjä ja löysin sieltä Queenin livedvd:n. Pääsääntöisesti kuuntelen raskasta musiikkia, mutta Queen on siitä poikkeus. Rakastan Queenia, nimesin jopa uuden läppärini Freddieksi Freddie Mercuryn mukaan. :) Ostin myös englanninkieliseltä osastolta George R.R.Martinin A Clash of Kings-kirjan, joka on Tulen ja jään laulu-kirjasarjan toinen osa. Suosittelen kaikille fantasiasta pitävillä Game of Thrones-sarjaa, joka on tehty kirjasarjan pohjalta. Mielestäni paras näkemäni fantasiasarja!
  Voi sitä riemua, kun löysin keskustasta Disney-kaupan, jonka hyllyt pursuivat Disney-tuotteita. Meinasin kiljua riemusta kun löysin mukihyllystä Nightmare Before Christmas-mukeja, oli vaikea valita minkä ottaisin. Lopulta päädyin isoon mustaan mukiin, jonka kyljessä on Sallyn kuva."


Kuva Italian kotini parvekkeelta, enemmän maisemakuvia on matkablogissani :)

Disney-kaupasta sain tällaisen söpön paperipussin <3

Ihana mukini <3


Kirjakaupan ostokset


No comments:

Post a Comment