Sunday, September 2, 2012

My soul is painted with the wings of butterflies

Ensimmäisellä Italian viikollani kävin vapaapäivänäni kiertelemässä keskustassa ja ostin aivan ihanan perhoslaukun Prato della Vallesta, joka on kaunis pieni puisto, jota ympäröi kauppiaiden pystyttämät kojut. Sieltä löytyi vaikka kuinka paljon ihania laukkuja ja kenkiä, ihmettelen vieläkin miten onnistuin olemaan ostamatta yhtään kenkäparia. :D Rakastan perhosia, joten tämän laukun nähtyäni halusin ehdottomasti ostaa sen. Onneksi hintaa ei ollut paljoa. ;)
Olen jo pitkään haaveillut jonkinlaisesta perhostatuoinnista, mutta se kaipaa vielä suunnittelua. Haluan uniikin tatuoinnin, jolla on itselleni jokin syvällisempi merkitys. Paikaksi olen ajatellut rannetta tai olkapäätä, riippuu siitä kuinka ison ja yksityiskohtaisen tatuoinnin haluan. Onpahan minulla tämä vuosi aikaa miettiä ja suunnitella tatuointiani, sillä voin hankkia sen vasta sitten kun tulen takaisin Suomeen.
Haluaisimme myös siskoni kanssa ottaa samanlaiset tatuoinnit ranteeseen, ehdimme sitä jo suunnitella viime keväällä. Suunnittelimme jonkinlaista puolikuuta, mutta emme vielä päättäneet, haluammeko realistisen näköisen kuun vai tribaalimaisen. 

Tässä joitakin googlesta löytämiäni perhoskuvia, ehkäpä saan näistä inspiraatiota tatuointiin:

http://www.writerscafe.org/writing/Emosupremeo/510464/

http://songbird55.deviantart.com/art/Dark-Butterfly-68549376

http://www.zedge.net/wallpaper/1827044/


http://nature.desktopnexus.com/wallpaper/47884/


http://pixielatedpixels.wordpress.com/2010/09/22/dark-butterfly/

No comments:

Post a Comment