Sunday, June 17, 2012

Oh those sunny days...


Eilen olisi pitänyt ommella urakalla teatterijuttuja (ensi-ilta on jo 4.7 ja vielä on paljon tehtävää!), mutta ulkona oli niin ihanan lämmin ja kaunis sää, joten oli pakko levittää viltti nurmikolle ja ottaa aurinkoa. En pahemmin välitä ruskettumisesta tai hirveästä helteestä, plus 20 astetta on sopiva kesälämpötila minulle. Auringonpalvontani keskeytti aina niin ihanat itikat, häivyn heti sisälle jos kuulenkaan itikan ininää, sillä ihoni ei kestä ollenkaan itikanpuremia. Onneksi sain sentään muutaman tunnin nauttia auringosta, lukea ja syödä tuoretta mozzarellapizzaa ja kylmää omena-kanelijäätelöä. En ole ennen maistanut kyseistä makua, oli kyllä yllättävän imelää (eli hyvää :D).
 Sain tällä viikolla lopullisen varmistuksen, että pääsen au pairiksi Italiaan. A year in Italy, I can't wait! <3 Ainoa asia, jota odotan kauhulla on HELLE. Minusta tuntuu, että teen aina kuolemaa, jos lämpötila nousee reippaasti yli 20 asteen, silloin vietän mielummin aikaa sisällä viileässä. Italiassa plus 20 astetta pidetään kesälämpötilaksi viileänä. Muistan kun olin muutama vuosi sitten siskoni ja hänen pikku vauvelinsa kanssa Firenzessä ja melkein koko viikon ajan lämpötila oli jotain plus 15-20 astetta. Olimme hellevaatteissa ja päivittelimme, että onpas täällä kuuma. Samaan aikaan italialaiset pukeutuivat villapaitoihin ja valittelivat, että harmi kun meidän lomaviikolle sattui näin kylmä keli. Jotkut tulivat kadulla kauhistelemaan, että eihän tuo vauva vilustu kun ulkona on niin kylmä. KYLMÄ?! 20 lämpöastetta luokitellaan täällä Suomessa helteeksi, joten no worries, emme varmana vilustu.

Kävin by the way perjantaina vähän shoppailemassa, olen kyllä kuluttanut ihan törkeän paljon rahaa vaatteisiin viime aikoina, mutta perustelen ostoksiani sillä, että pitäähän mulla olla hellevaatteita Italiaa varten. ;) Minun oli tarkoitus etsiä itselleni lyhyet shortsit, mutta en ollut varma löytäisinkö niitä tai ylipäätään mitään vaatekaupoista, sillä tämän kesän ja kevään vaatteet ovat niin perhanan värikkäitä.. Minä kyllä rakastan värejä, mutta en vaatteissani. Totta kai minulta löytyy muutakin kuin mustaa, yhdistän yleensä mustan kanssa jotain toista väriä esim. violettia tai harmaata. Mutta jos päälläni on yhtäaikaa yli kolmea eri väriä, tunnen itseni sateenkaareksi tai riikinkukoksi. :D Niin takaisin asiaan: en odottanut löytäväni mitään shoppailureissulta, mutta mukaan tarttui kaiken sen väriloiston keskeltä läjä vaatteita: pari paitaa ja tunikaa ja tietenkin ne shortsit, vieläpä kaksin kappalein.
 Tässä on kuvia shoppailureissun asusta, hupparin ja hameen tilasin Backstreetiltä vastikään.


huppari: Vixxsin Seduce Me
 hame: Innocent
 tennarit: Iron Fist Muerte Punk
laukku: Iron Fist Wolfbeater Bag
Pikku Tumppu-kulta <3


Tässä kuvia vaatteista, jotka ostin (antakaa anteeksi kuvien huono laatu!):

Tämä mekko on ehdoton suosikkini ostoksistani. Kangas on ihanan ohutta, joten mekko sopii hyvin hellesäähän. Tämä ihanuus löytyi Seppälästä ja hintaa oli vähän yli kaksikymppiä. ;)


Seppälästä löytyi myös shortsit. En ole ennen omistanut korkeavyötäröisiä housuja, enkä ole vielä varma osaanko pitää sellaisia. Shortsit on kyllä söpöt, mutta en ole vielä päättänyt pidänkö vai palautanko ne.

Tämän tunikan löysin Seppälän alelaarista, ihastuin heti kankaaseen, mutta tunikan malli ei miellyttänyt. Päällä vaate kuitenkin näytti aika kivalta, rakastan leveitä hihoja. <3 


Kerrankin ostin jotain muuta kuin mustaa! Nämä löytyi H&M:ltä: Ihanan ohut tunika,(sopii hyvin rannalla uimapuvun päällä pidettäväksi) ja kaksi kivaa paitaa, toinen on kukkakuvioinen ja toisessa on pikkulintuja puussa.
Näistä shortseista pidän todella paljon: ovat mukavat jalassa ja taskunsuissa on nätit rypytykset. :) 

No comments:

Post a Comment