Sunday, June 3, 2012

Black Crow on a Tombstone

Pari päivää sitten saapui postista pari tilaamaani dvd:tä, Johnny Cash-elokuva Walk the Line (Joaquin Phoenix <3) ja THE CROW. Minun on pakko omistaa postaus tälle elokuvalle, sillä mielestäni se on yksi elokuvahistorian parhaimpia elokuvia, aivan ehdoton suosikkini. Elokuva nauttii kulttiklassikon maineesta, eikä ihme. The Crow on tunnelmaltaan ihanan synkkä, elokuvassa ei paljon mustan ja valkoisen lisäksi muita värejä nähdä. Juoni ja hahmot ovat todella mielenkiintoisia. Yksi asia, joka tekee The Crowsta vieläkin synkemmän on se, että Eric Dravenin näyttelijä Brandon Lee menehtyi kesken elokuvan kuvausten.
  The Crow kertoo traagisen tarinan muusikkomiehestä Eric Dravenistä, joka joutuu morsiammensa kanssa rikollisjengin uhriksi. Kumpikin murhataan eikä syyllisiä saada kiinni. Vuotta myöhemmin Eric palaa haudan takaa ja ryhtyy kostotoimiin apurinaan mystinen varis. Juoni voi kuullostaa pöhköltä, mutta sitä se ei todellakaan ole! :D
 Suosittelen katsomaan The Crowin keskellä yötä, täydellisessä pimeydessä ja hiljaisuudessa. Tämä ei todellakaan ole minkään kauniin ja kesäisen päivän elokuva, vaan sateisen ja myrskyisän yön.


Eric Draven, kostonhimoinen miimikko...


2 comments:

  1. pahoitteluni, mutta olen kaaaaamea pilkunviilaaja. Mutta kyseessä siis varis eikä korppi... Mutta Crow:n hahmo on aina ollut yksi lemppareistani, awwwwwwwh... mmmmmmm... Ehkä pakko katsoa taas joku päivä!!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hups en älyä mikä aivokatkos mulle tuli ku kirjotin että korppi, oon aina nii tarkka käännösten suhteen :DD ja joo minä hain yliopistoon opiskelemaan englannin kielen kääntämistä hehhee :D

      Delete