Wednesday, May 16, 2012

Stripes and simplicity

Tänään vähän lusmuilin teatteriompeluksista ja ompelin valmiiksi jonkin aikaa kesken eräisenä olleen mekon. Ostin kankaan varmaan vuosi sitten, halusin tehdä simppelin mekon jostain skottiruutukankaasta ja löysin täydellisen kankaan Eurokankaasta. Yleensä pukeudun yhteen tai kahteen väriin kerralla ( en todellakaan ole mikään värikäs pukeutuja), mutta löytämässäni kankaassa oli rakastamaani mustaa ja violettia yhdistettynä harmaaseen ja valkoiseen. Löysin valmiin kaavan Suuri Käsityölehdestä (1/2009), muokkasin siitä hieman tyköistuvamman.
  En vieläkään ole varma, sopiiko mekko tyyliini, yleensä en pahemmin perusta yksinkertaisuudesta vaan haluan jotain mikä on "rönsyilevä" tai täynnä yksityiskohtia. Rakastan leveähelmaisia hameita ja mekkoja, joissa on pitsiä ja rusetteja ja kaikkea IHANAA. Pitää nyt yrittää totutella mekkoon, mutta jos se ei omalta tunnu niin voihan sen lahjoittaa pois. :)

Ai niin, kävin lauantaina katsomassa aikasemmin hehkuttamani Dark Shadowsin ja tykkäsin siitä todella paljon! Johnny Depp oli ihana niin kuin aina. *huokaus*
Karvakasa vasemmalla on koirani Tumppu ( tai oikeastaan vain osa Tumpusta) :D

No comments:

Post a Comment